Termeni & Condiții

Acești Termeni și Condiții guvernează utilizarea site-ului web Depanten Gel, disponibil la adresa https://depantengel.ro/. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni înainte de a utiliza sau de a accesa site-ul nostru.

Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Prin accesarea și utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord să fiți legat de acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați sau să accesați site-ul nostru.

Utilizarea Site-ului

 1. Drepturi de proprietate intelectuală: a. Conținutul și materialele disponibile pe acest site, inclusiv, dar fără a se limita la texte, imagini, grafică, logo-uri, sunt protejate de drepturile de autor și alte legi privind proprietatea intelectuală. Nu aveți dreptul de a reproduce, distribui, modifica, afișa sau de a utiliza în orice alt mod aceste conținuturi fără consimțământul scris al Depanten Gel. b. Depanten Gel și logourile asociate sunt mărci comerciale înregistrate ale noastre. Nu aveți dreptul de a utiliza aceste mărci fără consimțământul scris al Depanten Gel.
 2. Utilizarea în scop personal: a. Aveți dreptul de a accesa și utiliza site-ul nostru exclusiv în scop personal și non-comercial. Nu aveți dreptul de a utiliza acest site în scopuri comerciale fără acordul nostru scris prealabil.
 3. Utilizarea adecvată: a. Sunteți de acord să utilizați site-ul nostru în conformitate cu toate legile și reglementările aplicabile și să respectați drepturile altor utilizatori. b. Nu aveți dreptul de a utiliza site-ul nostru într-un mod care ar putea cauza daune, interfera cu funcționarea normală a site-ului sau afecta securitatea acestuia.

Informații și Produse

 1. Accuratețea informațiilor: a. Facem eforturi rezonabile pentru a ne asigura că informațiile disponibile pe site-ul nostru sunt precise și actualizate. Cu toate acestea, nu putem garanta completitudinea sau exactitatea acestor informații. Utilizarea acestor informații se face pe propriul
 2. riscul al utilizatorului.
 3. Produse și servicii: a. Depanten Gel poate oferi produse și servicii prin intermediul site-ului său. Descrierile produselor și serviciilor noastre sunt conforme cu informațiile disponibile la momentul publicării lor, dar nu garantăm că acestea sunt fără erori sau complete. b. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe orice produs sau serviciu fără notificare prealabilă.
 4. Utilizare responsabilă: a. Utilizarea produselor și serviciilor noastre se face pe propriul risc al utilizatorului. Este responsabilitatea dumneavoastră să consultați și să respectați instrucțiunile de utilizare, avertismentele și contraindicațiile asociate produselor și serviciilor noastre.
 5. Recenzii și comentarii: a. Site-ul nostru poate permite utilizatorilor să posteze recenzii, comentarii sau alte conținuturi. Acestea reflectă opiniile personale ale utilizatorilor și nu reprezintă în mod necesar opiniile sau avizul nostru. Nu suntem responsabili pentru conținutul postat de utilizatori.
 6. Limitarea responsabilității
 7. Excludere de garanții: a. Site-ul nostru este furnizat „așa cum este” și „conform disponibilității”. Nu facem nicio declarație și nu oferim nicio garanție cu privire la funcționarea fără erori, exactitatea, actualitatea sau fiabilitatea site-ului nostru.
 8. Limitarea răspunderii: a. Depanten Gel nu va fi responsabilă în niciun caz pentru daune directe, indirecte, accidentale, speciale, punitive sau de orice alt tip, rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării site-ului nostru.
 9. Legi aplicabile: a. Acești Termeni și Condiții vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile în vigoare.
 10. Modificări ale Termenilor și Condițiilor
 11. Depanten Gel își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea utilizatorului să revizuiască periodic acești termeni pentru a fi la curent cu orice modificări.
 12. Contact
 13. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [email protected].
 14. Data ultimei actualizări: 20.05.2023